Nederlands
Veiligheid en Privacy – SoeshaDuka
  • GRATIS verzending bij bestellingen van €45,- (alleen in NL)
  • GRATIS verzending bij bestellingen van €45,- (alleen in NL)

Veiligheid en Privacy

Om hygiënische redenen worden alleen artikelen retourgenomen die nog in hun ongeopende verpakking zitten.

Veiligheid en Privacy

De webwinkel draait in een beveiligde omgeving. De webwinkel wordt beheert door mijzelf Emmie Velders-Lindeman en niemand anders.

Alle persoonlijke gegevens (naam, adres, e-mail adres en telefoonnummer) die ingevuld zijn op deze website worden uitsluitend gebruikt om een door jou geplaatste bestelling te verwerken. Deze gegevens worden onder geen beding doorgegeven aan derden. Daarnaast kunt je ons altijd verzoeken om jouw gegevens uit ons systeem te verwijderen. 

Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief door op de website op "aanmelden" te klikken of door de link in de mail die je misschien hebt gekregen. Als je geen mail hebt gekregen en/of niet op de link hebt geklikt dan ben je niet aangemeld. Mocht je de nieuwsbrief al ontvangen dan kun je je hier te allen tijde voor afmelden.

Neem je contact social media? Dan ben ik extra voorzichtig. Omdat de communicatie via een zogenaamde 'derde partij' verloopt, heb ik geen controle over de uitvoering van de veiligheid bij zulke apps of platforms en vragen ik je niet om persoonlijke gegevens via social media. Mocht ik toch meer gegevens van je nodig hebben om je verzoek uit te voeren, dan houd ik contact via email of telefoon.

Klachten of vragen?

+31702148937 Of info@soeshaduka.nl

Als je een vraag of klacht hebt kun je altijd contact opnemen.

Geef de klacht alsjeblieft door zodat er een spoedig gepaste oplossing kan komen en zo de klacht naar tevredenheid kan worden opgelost. Van mijn fouten kan ik leren en mijn webshop en service verbeteren.

Je kunt jouw klacht telefonisch of per e-mail doorgeven (met ordernummer indien van toepassing). 

Voor het gemak kun je natuurlijk ook gebruikmaken van het contactformulier of gebruikmaken van het Europeze ODR platform.

Vertegenwoordig je een bedrijf?

En zou je tegen groothandelprijzen willen inkopen? Neem dan even contact op.

Voor vragen over de webshop of een artikel wens info@soeshaduka.nl. Voor informatie over piercings, prijzen… volg mijn website en sociale media, stuur mij een mailtje op info@soesha.nl of bel/WhatsApp 0702148937