Nederlands
Begrippenlijst – SoeshaDuka
  • GRATIS verzending bij bestellingen van €45,- (alleen in NL)
  • GRATIS verzending bij bestellingen van €45,- (alleen in NL)

Begrippenlijst

Moeilijke woorden

No flare, single flare, double flare: 

De flare is de afronding van het draagvlak. Er bestaat single flare – één flare, andere kant recht -, double flare – afronding van de rand aan beide kanten van het draagvlak van het sieraad -, en no flare – sieraad eindigd als een rechte buis aan beide kanten van het draagvlak -. (Dit is een uittreksel uit Soesha.nl)

Internally threaded, push-fit/push-pop, externally threaded 

"Internally threaded" is Engels voor "inwendig schroefdraad". Dit betekent dat het schroefdraad van het staafje of hoefijzertje niet óp het staafje is gemaakt maar er ín.

Threadless

Threadless is een ander, zeer effectief en veilig systeem voor piercingsieraden. Daarbij gaat het topje nog steeds in het staafje maar dan zonder schroefdraad. Zeer aan te raden voor piercings of lastig te bereiken plekken zoals de neusvleugel. Zo maak je het verwisselen van het topje makkelijker omdat je niet hoeft te schroeven.

Hypoallergeen

Alle informatie over piercing sieraden vind je op de Soesha.nl Blog.

Voor vragen over de webshop of een artikel wens info@soeshaduka.nl. Voor informatie over piercings, prijzen… volg mijn website en sociale media, stuur mij een mailtje op info@soesha.nl of bel/Whatsapp 0702148937