Privacy Verklaring

Privacy verklaring:

Bedrijfsgegevens

Soesha

0702148937

Badhuisstraat 128

2584HL Den Haag

Kvk: 27347306

Autoriteit Persoonsgegevens

Consument heeft het recht online een klacht in te dienen. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

Persoonsgegevens

Soesha verwerkt een aantal persoonsgegevens voor een goed functioneren van de webshop.

Het gaat dan om:

  • Naam-Adres-Woonplaats-gegevens,
  • e-mailadres,
  • telefoonnummer,
  • foto’s indien ingezonden of getagd (#soeshapiercing #soeshaduka #soesha #theinfirmary #soeshapiercingtheinfirmary)
  • geboortedatum en
  • IP-adres.

Hoe worden deze verwerkt en waarom?

De persoonsgegevens worden gebruikt voor het verwerken van een bestelling, consult, het versturen van nieuwsbrieven (indien de consument zich hiervoor heeft aangemeld) en het aanmaken van een gebruikers account.

  • Ordergegevens worden tot 7 jaar na het plaatsen van de order bewaard.
  • Persoonsgegevens gegeven bij een consult worden maximaal 3 maanden na inzending consultformulier bewaard.
  • Persoonsgegevens ingevuld op het piercing toestemmingsformulier worden 2jaar met eem maximum van 3 jaar bewaard. Deze worden bewaard op papier, in de daarvoor bestemde ordners in de fysieke winkel en nergens anders.
  • Informatie over de ontvangers van de gegevens
  • Persoonsgegevens ingevuld op het piercing toestemmingsformulier is ter inzage voor de GGD-LcHv.
  • Gegevens door consument ingevuld op de webwinkel kunnen worden gebruikt door Google Analytics, MijnWebwinkel, Facebook (like knop), Pinterest (wanneer consument hierop klikt).
  • Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding

Cookies

Op deze webwinkel worden cookies gebruikt. Hier wordt consument van op de hoogte gebracht bij het eerste bezoek door een pop up notificatie banner.

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid

Consument van wie de persoonsgegevens verwerkt worden kan een verzoek indienen om de gegevens te bekijken, aan te passen of volledig te wissen.

Wanneer consument toestemming geeft om zijn persoonsgegeven te verzamelen, kan deze ook weer ingetrokken worden.

Ook heeft consument het recht om gegevens in een leesbare vorm opgestuurd te krijgen, zodat zij de mogelijkheid heeft deze naar een andere plek te verplaatsen.

Indien hier behoefte naar is vraagt Soesha de betreffende consument een mail te sturen naar info@soeshaduka.nl met dit verzoek en dan zal dit binnen 4 weken verwerkt worden.

Aanbieding

© 2015 - 2018 Soesha Duka | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.