Privacy Verklaring

Bedrijfsgegevens

Soesha

0702148937

Badhuisstraat 128

2584HL Den Haag

Kvk: 27347306

Autoriteit Persoonsgegevens

Consument heeft het recht online een klacht in te dienen. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

Persoonsgegevens

Soesha verwerkt een aantal persoonsgegevens voor een goed functioneren van de webshop.

Het gaat dan om:

Naam-Adres-Woonplaats-gegevens,

e-mailadres,

telefoonnummer,

foto’s indien ingezonden of getagd (#soeshapiercing #soeshaduka #soesha #theinfirmary #soeshapiercingtheinfirmary)

geboortedatum en

IP-adres.

Hoe worden deze verwerkt en waarom?

De persoonsgegevens worden gebruikt voor het verwerken van een bestelling, consult, het versturen van nieuwsbrieven (indien de consument zich hiervoor heeft aangemeld) en het aanmaken van een gebruikers account.

Ordergegevens worden tot 7 jaar na het plaatsen van de order bewaard.

Persoonsgegevens gegeven bij een consult worden maximaal 3 maanden na inzending consultformulier bewaard.

Persoonsgegevens ingevuld op het piercing toestemmingsformulier worden 2jaar met eem maximum van 3 jaar bewaard. Deze worden bewaard op papier, in de daarvoor bestemde ordners in de fysieke winkel en nergens anders.

Informatie over de ontvangers van de gegevens

Persoonsgegevens ingevuld op het piercing toestemmingsformulier is ter inzage voor de GGD-LcHv.

Gegevens door consument ingevuld op de webwinkel kunnen worden gebruikt door Google Analytics, MijnWebwinkel, Facebook (like knop), Pinterest (wanneer consument hierop klikt).

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding

Cookies

Op deze webwinkel worden cookies gebruikt. Hier wordt consument van op de hoogte gebracht bij het eerste bezoek door een pop up notificatie banner.

Recht Op Inzage, Correctie, Verwijdering, Bezwaar En Overdraagbaarheid

Consument van wie de persoonsgegevens verwerkt worden kan een verzoek indienen om de gegevens te bekijken, aan te passen of volledig te wissen.

Wanneer consument toestemming geeft om zijn persoonsgegeven te verzamelen, kan deze ook weer ingetrokken worden.

Ook heeft consument het recht om gegevens in een leesbare vorm opgestuurd te krijgen, zodat zij de mogelijkheid heeft deze naar een andere plek te verplaatsen.

Indien hier behoefte naar is vraagt Soesha de betreffende consument een mail te sturen naar info@soeshaduka.nl met dit verzoek en dan zal dit binnen 4 weken verwerkt worden.

Voor vragen over de webshop of een artikel wens info@soeshaduka.nl. Voor informatie over piercings, prijzen… volg mijn website en sociale media, stuur mij een mailtje op info@soesha.nl of bel/WhatsApp 0702148937

Icon made by Freepik from www.flaticon.com

Aanbieding

© 2015 - 2020 Soesha Duka | sitemap | rss