Vorige Artikel 1 van 5 Volgende

Pure Emoe Olie LET OP! lees de beschrijving aandachtig

Artikelnummer: NZ-PEO
€ 25,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Let op: Niet geschikt voor vegetariërs en veganisten!

Ieder flesje bevat 59ml 100% pure, AEA gecertificeerde Emoe olie.

Deze batch was houdbaar tot 22-04-2018. Echter is emoe olie (mits in de koelkast bewaard, en dat worden ze hier ook) veel langer houdbaar.

Hierom zijn de flesjes uit deze batch nu met 75% korting!

Toch liever een nieuw flesje? stuur me een berichtje dan regel ik dat, voor de originele prijs dan natuurlijk.


Emoe olie kun je gebruiken voor de verzorging van je piercing ook al is het nog niet genezen.

Dit in tegenstelling tot alle andere oliën die sterk worden afgeraden. Ook al heet het “olie”, is emoe olie eigenlijk meer als een lotion. Het wrijft goed in en laat geen vettig residu achter. Emoe olie voelt extreem verzachtend vanaf het moment dat je het op smeert. Deze aangename eigenschappen helpen om regelmatig gebruik te stimuleren. Het wordt ook aanbevolen in de strijd tegen zwelling, pijn, ontstekingen, granulomen, keloïden, vochtbultjes… Het wordt ook vaak gebruikt voor de verzorging van tattoo’s en voor het oprekken van piercings of het verzorgen ervan. Pure emoe olie kan ook veilig gebruikt worden aan de binnenkant van de mond (voor bijvoorbeeld orale piercings). Het heeft geen smaak en is bovendien hypoallergeen.

Emoe olie wordt gemaakt van het opgeslagen vet van de emoe (vleugelloos dier uit Australië dat erg lijkt op een struisvogel).

De rijkelijk aanwezige vetzuren (zoals omega 3, 6 en 9) in emoe olie helpen tegen pijn en zwelling  en verstopt de poriën niet. Het voorkomt zelfs het opdrogen of plakken van wondafscheidingen zoals wondvocht waardoor minder tot geen korstjes ontstaan en er geen ongemak is bij het genezen van wonden (dus ook bij piercings en tattoo’s). Emoe olie werkt ook voor vermindering van blauwe plekken, striae, littekens, keloïden en roodheid als gevolg van acne…  Het herstelt de vetzuursamenstelling in droge, beschadigde, ondervoedde, vermoeide en dus ook verouderde huid; en werkt sterk en effectief tegen ontstekingen en schimmels. Het dringt van nature effectief door de huid en zo hebben de voordelen niet alleen invloed op het oppervlak van de huid maar op alle 7 lagen ervan.

Emoe olie dringt diep door in de lederhuid en functioneert als een secundaire voedselbron.

De huid bestaat uit verschillende lagen dode cellen (de opperhuid) en lagen levende huidcellen (de dermis). De dode lagen van de huid zorgen voor een waterdichte barrière. Deze voorkomt eigenlijk dat de meeste oliën, lotions, zalven en dergelijk cosmetica de huid daadwerkelijk bereiken.

Emoe olie werkt anders.

In de diepere dermis lagen van de huid zijn de huidcellen omringd door vet dat dient als voedselvoorziening. Het vet uit emoe olie is vergelijkbaar met dat uit onze huidcellen. Onze huidcellen kunnen onze vet nauwelijks van dat uit emoe olie onderscheiden. Hierdoor dringt emoe olie diep door in de huid en kunnen de cellen optimaal profiteren van alle weldadige eigenschappen ervan.

Let op: Niet geschikt voor vegetariërs en veganisten!

Ieder flesje bevat 59ml 100% pure, AEA gecertificeerde Emoe olie.

© 2015 - 2021 Soesha Duka | sitemap | rss